geggamojja

Borttappat: babyaccessoarer från Geggamojja

Idag har jag ätit lunch med Isabel på cykelkaféet, det blev den italienska buffén och jag åt mestadels parmaskinka, älskar det och nu när jag inte behöver ”oroa” mig för listeria, förutom när det kommer till mig själv, kan jag äta hur mycket som helst. Efter lunchen bajsade Frans så att hela ryggen blev påverkad och jag fick gå genom den minst sagt fullsatta restaurangdelen till toaletten. Stackars alla som satt där och åt. Jag fattar ju att man inte ser det charmiga och roliga i det hela om det inte är ens egen bebis det gäller. Det var liksom knappt att jag gjorde det.

Efter lunchen gick Frans och jag vidare till Grand Hotel där vi fikade med Jennie och hennes supersöta dotter Siri. Har bara sett henne på Instagram (heter annikanorman där om ni vill följa med!) men Fredrik har beskrivit henne som världens sötaste bebis och när det kommer till barns utseende litar jag på honom. Vi tycker ju båda att Frans är gullig till exempel. Siri var verkligen såå fin och även om man ska försöka njuta av tiden som är nu kan jag inte låta bli att längta till den dagen då Frans kan sitta och skratta och underhålla sig med böcker i mjukismaterial. Men där får det gärna stanna. Jag vill att han ska lära sig krypa och gå så sent som bara möjligt. Hehe. Grand var för övrigt ett väldigt trevligt fika-med-barn-ställe. En kvinna muttrade något i stil med ”Jaha, nu har barnvagnarna hittat hit” när jag kom in i lobbyn och jo, det kan man ju förstå. Stora utrymmen mellan borden, sköna fåtöljer och superfina toaletter med skötrum…

Kvällen avslutade jag med ett varv på stan. Skulle köpa en mobil till vagnen men den var slut och jag gick istället in på Geggamojja och köpte en mössa och en halsduk/haklapp till Frans. Tänkte att det var lite dyrt för babyaccessoarer men han kommer ju använda dem varje gång vi går ut och det är viktiga köp, inte som en dyr kräkis eller ens body. Lade påsen i korgen under vagnen och när jag kom hem var den borta! Alltså. Så sjukt jävla (sorry!) störande! Så om jag tyckte det var dyrt innan tycker jag det är katastrofalt dyrt nu! 350 kronor för ingenting. Möjligtvis känslan av att shoppa. Men det var ju inte Louis Vuitton (eller valfri lyxbutik) direkt. Suck.

Imorgon ska jag hämta ut paketet från H&M innehållande billiga bodys, det kommer jag förstås inte att tappa bort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>