Boomerangs höstkollektion 

   
 Imorse efter förskolelämningen åkte jag till Urban deli och åt årets nyttigaste frukost. Knäckebrödet är gjort på resterna som blir över när man pressat juice i en juicecentrifug. Ni vet den osmaksatta frukten som man annars kastar. Fredrik har ju tänkt göra biffar på det men nej, det har aldrig blivit av.
Kläderna var superfina, gillar ju Boomernags klassiska skjortor och stickade plagg men nu visade de upp höstkollektionen. Det bästa med Boomernag är dock deras miljötänk! Flera av deras plagg görs här i Sverige exempelvis.

Annars har jag flängt runt som en tok. Fixat inför morgonens Finest awards där jag stylar fyra nominerade, mer om det imorgon såklart!

Nu har vi ätit hemlagade köttbullar (Frans skickade typ tallriken!!! Hade i massa hackade oliver, tror det var hemligheten) och kör en enkelhetens dessert som vi gör varje kväll. Haha. Nä, verkligen inte men tänk vad man kan svänga ihop med ett litet pressutskick och loppisfyndade champagneglas (2 kronor styck kostade de!) Drycken är en äpplejuice eller must kanske man säger, med kolsyra, sååå god! Och perfekt om man är gravid och vill ha bubbel men inte alkohol. Nu är jag INTE gravid, just sayin’… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>