Blöjtränad

Köpte en balanscyckel till Frans ihelgen. Han älskar den! 

Men till det viktiga. Frans har inte haft blöja (dagtid) på en heel vecka! Jag är faktiskt väldigt stolt! Han är såå dukig och när vi väl tog tag i det gick det fort! Vi började ju på riktigt  med att ta bort blöjan dagtid förra helgen så det har gått snabbt.

Det känns så skönt! Jag har liksom tänkt att det här är sista grejen från bebisstadiet. Nappen har han på natten men på mornarna tar han ut den och lägger den kvar i sovrummet när vi går ner. Han förstår liksom att nappen är något man har när man sover nu.

Vällingen slutade vi ju med innan Frans var ett år så det är egentligen blöjan som varit den stora grejen och nu är det halvklart! Natten får vänta…

 Jag trodde det skulle bli tusen olyckor och massa jobbiga incidenter men vi har kanske haft två eller tre lindriga ”olyckor” och det är jag verkligen tacksam för! Hurra för att slippa göra av med massa blöjor! 

2 reaktioner till “Blöjtränad”

  1. Josefin: Jag har en hemma faktiskt :) tycker de är väldigt prisvärda och snygga så bra köp enligt mig! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>