bas prov

Bas-prov, check!

Gårdagens blodprov gick snabbt. I alla fall själva testet ska tilläggas. Jag fick vänta i dryga två och en halvtimma på att få göra det (och missa en klipptid). Problemet var det att när jag äntligen kom in till läkaren sa hon att jag bara hade behövt gå ner till labbet direkt och göra blodprovet där. Om det känns surt när man suttit i väntrummet och sakta med säkert tynat bort av tristess, ja lite om jag ska vara ärlig. Jag slapp dock betala 200 kronor för besöket eftersom jag inte behövde läkarvård. Jag fick fylla upp två rör med blod och hon som gjorde det sa att någon från BB Stockholm ”nog” skulle hör av sig, aja, nu är blodet lämnat och på måndag får jag ringa in om vilken tid vi ska infinna oss på tisdag.

Sen laddade jag lite här hemma med att se ”What to expect when expecting” som bygger på gravidboken som sålt som smör i USA. Har sett den tidigare men då var jag inte gravid. Det var dock ingen större skillnad att se den nu. Såklart är det kvinnan som gör kejsarsnitt som håller på att dö av blodförlust, men det är ju bara en film…hehe.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>