Frans nya jacka

minirodini

Jacka, Mini rodini, nu 500 kronor.

Har spanat på den här jackan såå länge! Den har kostat 999 kronor vilket jag tycker är ganska dyrt för ett plagg till Frans. Vi brukar ju inte köpa så dyra kläder till honom men när vi går utanför kedjorna är det mest Mini rodini för jag tycker det är oslagbar kvalité och ja, kläderna är såklart superfina! Vi har haft turen att få ärva massor! Jackan sänktes till 750 kronor när mellandagsrean drog igång. Sedan blev det 600 på babyshop och NU: 499.50 kronor på Mini rodinis egen hemsida! Då slog jag till och nu är den påväg hit, eller åtminstone till närmsta utlämningsställe. Så nöjd!

Mini letters

   
   
Förra veckan kom ett paket till Frans. Inuti låg den här supersöta t-shirten med ett ”F” på. Paketet var från Mini letters och jag tycker den är SÅ snygg! En t-shirt helt i min smak. Dessutom är den ekologisk, bara en sån sak!

Mini-sneakers

nike-air-max-kids

Nike Air Force 1 Mid, 500 kr

De här skorna är verkligen SÅ söta! Frans har ju slitit sina Adidas Superstar hela sommaren och hösten men tyvärr är de nog för små i vår. Conversen fungerar nog inte heller så mycket längre. Men att få köpa nya skor inför en ny säsong är ju inte hela världen egentligen. Inför nästa vår- och sommarsäsong vill jag att Frans ska springa runt i de här från Nike och även ett par Stan Smith.

stan-smith-kids

Adidas Stan Smith, 399 kr

När det kommer till just sneakers tycker jag det är värt att lägga lite mer av någon anledning… Man kan ju matcha den med en superbillig outfit från H&M. Sen är 400 kronor kanske inte extremt dyrt? Inte som Armani liksom.

 

Rea-fynd

  
Köpte ett gäng strumpor på Polarn o pyret häromdagen. Det är de enda strumporna Frans har. Eller, just de på bilden är inte de enda men alla sockor som finns här hemma kommer från Polarn o pyret. Tycker de är så bra! 

Fashion inspo for mini

 

hm-99-kr

Sweatshirt, 99 kr

hm-179

Jeans, 179 krhm-199

 

Kängor, 199 kr

Hittade de här superfina grejerna i H&M:s bildbank. Kanske finns det redan ute i butik… skorna vet jag att de finns för jag såg dem igår in the city center of Åkersberga. Så jäkla gulliga!

Älskar tröjan och jeansen också. Måste verkligen köpa lite nya kläder åt Frans. Storlek 74 och 86 har fungerat LÄNGE men nu börjar några toppar krypa uppåt så att magen blottas. Ska satsa på mellandagsrean tror jag. Ett plagg jag verkligen ska köpa flera utan är leggings. Skönaste plagget någonsin, det tycker i alla fall jag.

Kvällens middag och ny tröja

  
Ja, ni ser ju vad det är. Har ätit så mycket nu och är totalt proppmätt. Man blir ju alltid det av tacos. En gång hörde jag att det bar på grund av ett ämne i tacokryddan som gör att man inte känner mättnad men jag vet inte… Frans fick också smaka. Nachoschipsen var såklart favoriten…

Hoppas du har en skön fredagkväll! 

  
Frans fick förresten ett paket idag. Inuti låg den här fina t-shirten från Koolabah. Så fin tycker jag!