Balmain för H&M

balmain-hm hm-balmain

Ikväll ska jag iväg på en liten förturshopping av Balmains kollektion för H&M. Den släpps den 5 november men vi får smygstarta lite ikväll. Jag hoppas jag kan få tag i de här t-shirtarna men i övrigt vet jag inte om det riktigt är min stil… eller jag vet att det inte är det. Mycket glamour och fest vilket såklart är snyggt och framför allt, gör sig bra på bild, något jag ofta tänker på. Yrkesskada. Men när det gäller mig själv känns det en bit bort. Ska bli trevligt i alla fall men nu ska jag laga mat till Lilla-Frans. Ikväll blir det lax och färskpasta med ärtor, smaskens!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>