Baka, baka liten kaka

   
 Idag kommer två kompisar hit och fikar och imorgon ytterligare en så istället för att köpa Singoalla (favorit!) och bullar bakade jag en kaka som är planerad till två fikatillfällen.
Kärleksmums är relativt lätt att göra, ändå lyckades jag göra fel. Jag läser aldrig hela receptet innan jag börjar vilket har bidragit till många fel… Men det gick bra ändå och jag tror kakan är supersmarrig! Glasyren är i alla fall sjukt god! Lät Frans smaka lite från mitt finger och han grimaserade först men insåg snart att mamma är en jäkel på glasyr så då ville han såklart smaka mer. Mer än två smakprover blev det dock inte för Fredrik började gapa om att jag inte får ge honom socker… Hm. Det där med socker är trixigt. Jag skulle inte gå och köpa godis till Frans men tycker åndå att han kan få smaka ibland. Hur farligt kan det vara med ett kryddmått glasyr? Vi har ju gett honom glass tidigare. Jag tycker nog att små smakportioner ibland är okej för nu känns han så stor. Sen vill jag som sagt inte ge honom godis och sötsaker konstant. Det känns liksom lite onödigt för jag VET att det inte är nyttigt. Men med för strikta sockerförbud tänker jag att han kanske kommer göra sockerrevolt sen och stå där på kalasen och trycka godis medan de andra barnen leker…   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>