babybjorn-sele

Babybjörn, min bästa vän

Jag har inte använt Babybjörnen så mycket, mest av lathet antar jag men idag kände jag att jag bara ville få Frans att somna (och slippa lägga ner honom så att han vaknar igen) så jag satte honom i selen. Han tjurade lite först men sen gillade han det och sedan en timma sover han som en stock. Och jag jobbar. Så himla skönt. Kommer verkligen använda den mer från och med nu.

När vi var hos barnmorskan innan kejsarsnittet sa hon att Babybjörnen kunde vara skadlig för nyföddas höfter, hon var inte säker men hade hört något om det. Hon rekommenderade bärsjalen men eftersom vi redan köpt den här selen skippade vi helt enkelt att bära honom i den under den första tiden. Har också hört om en sele från Ergobaby som tydligen ska vara en storfavorit men jag är ändå nöjd med den här. Den fyller sin funktion om man säger så.

babybjorn

3 reaktioner till “Babybjörn, min bästa vän”

  1. Jag ser fram emot att använda vår babybjörn, det verkar så himlans smidigt (och inte bara på de korta kissprommisarna). Det funkade ju utmärkt att ha Mira i den iaf. ;)

  2. Johanna: Ja, du har verkligen något att se fram emot ;) Nä, men den är riktigt bra, kommer använda den massa (eller så länge jag hinner innan Frans spränger 11 kilos-gränsen. Sen ska man byta upp sig en sele…i den här taken kanske jag kan njuta av Babybjörnen i ett par veckor till ;) När E växer ur den kan ju Mira ärva den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>