20140626-222011-80411321.jpg

Aw hos Gina tricot

Idag var jag förbi Gina tricots showroom och drack ett glas Prosecco och åt en bit tårta. Eller två bitar om jag ska vara ärlig. Satt och snackade med ett gäng tjejer och av någon anledning gled vi in på förlossning och amning. Det var faktiskt inte mitt fel. En tjej sa att hon var sugen på barn, en var gravid och två var allmänt intresserade så det bara blev bara så. Men det var oavsett samtalsämne hur trevligt som helst och eftersom sommarkollektionen är old news i modevärldens fick vi plocka med oss pressproverna hem. Jag som insett att jag inte har så mycket ”finkläder”, alltså klänningar och så vidare tog två. Och ett par leopardmönstrade shorts som kan vara för små.., Jag har gått ner rätt mycket sedan Frans föddes men det kan hända att jag missbedömmer min kropp en aning. Vi får se helt enkelt.
Efter aw:n promenerade jag hemåt och köpte asiatisk mat påvägen. Nu har vi sett andra avsnittet av ”Orange is the New black” på Netflix, såå bra, och nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon väntar showroombesök, min kompis Anna och middag med tjejerna från jobbet.

20140626-221922-80362702.jpg

20140626-221924-80364371.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>