20140623-013957-5997320.jpg

Att sova när bebisen sover

Något jag faktiskt aldrig har gjort är att lägga mig och sova när Frans sovit. Passat på liksom. Visst har jag känt mig trött ibland men att gå och lägga sig mitt på dagen känns inte naturligt för mig. Har såklart somnat ibland när jag ”nattat” honom men har då alltid vaknat efter en stund och gått upp. Nu har Frans sovit sedan 21.30 och istället för att borsta tänderna och joina har jag jobbat, betalat räkningar, reklamerat vår misslyckade Göteborgsresa som ägde rum för ett par veckor sedan och nätshoppat. Det sista var inte planerat men när jag jobbade och skulle kolla efter en bild på Zaras hemsida såg jag att de startade sin rea idag, alltså efter tolvslaget. Så råkade jag sitta framför datorn när klockan var 00.02 och tänkte att jag lika gärna kunde kolla om det fanns något av värde. Låtsades shoppa och lade ner allt jag tyckte var snyggt i varukorgen, när jag dock skulle sortera ut det bästa försvann allt pga att jag ”shoppat” för länge. Alltså suck! Sen kom jag inte ihåg vad jag ville ha och var jag kunde hitta det igen så det blev en helt ny, lite mindre genomtänkt men ändå mer kvalitativ korg. Så nöjd nu. Köpte kjolar, ett par shorts och en bastopp, såklart. Hade velat ha ett par vida byxor också men vågar inte beställa utan att testa. Jag inbillar mig att jag är ganska lång (172 cm) men i såna byxor kanske jag ser ut tjugo centimeter kortare och fyrtio centimeter bredare ut. Inte så kul, lika bra att testa i butiken först. Kan för övrigt rekommendera Zaras rea, så mycket fint. Likaså Cos. Älskar deras bastoppar… Nu borde jag verkligen sova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>