Att fånga uppmärksamheten

Har precis lämnat Lisa på Urban deli på Sveavägen där jag åt jordens saltaste soppa. Så går det när man snålar och inte betalat 165 kronor för en räksallad. Åt lunch med Angelica, Lisa och Jennifer (jag bjöd in Lisa igår kväll, något både jag och Angelica var glada över…)

När Angelica gått tillbaka till jobbet och Jennifer åkt hem satt jag och Lisa och prata om frilansjobb och så vidare. Jag vet inte hur vi kom in på det men plötsligt säger Lisa att hon sparat navelsträngsstumparna från båda sina barn varpå killen bredvid hajjar till och börjar skratta. ”Jag lovade mig själv att inte tjuvlyssna men det gick liksom inte att låta bli…” sa han. Jag förstår honom.

Nu är jag hemma med Frans, Fredrik ska på middag med sitt jobb ikväll så han blir sen. Ska visa en sak jag köpte åt mig själv imorse, det var inte planerat men kunde inte låta bli…

2 reaktioner till “Att fånga uppmärksamheten”

  1. Elin: den kommer från Filippa K, är egentligen inte collagematerial utan mer finstickat och lite cashmere. Men den ser ut som en collagetröja! Sååå skön! Finns i butik nu :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>