20150129-115800.jpg

Äntligen får vi åka hem

Okej, vi har bara varit här i ett dygn, vet att det inte är rekordlångt MEN jag är så sjukt glad att vi får åka hem idag! De sa från början att vi nog skulle få stanna ett par dagar men när läkaren var här förut sa hon att vi skulle få med oss hostmedicin och någon liten inhalator som vi själva kunde manövrera. Hm, får se hur det går… Allt är dock bättre än att se hur Frans blir inrullad i en handduk alldeles ifrån sig av rädsla och panik! Har aldrig tyckt så synd om honom som jag gjort de senaste dygnet, tycker han är så duktig (sköterskorna upplever honom nog lite mer som ett väldigt skrikigt barn men han är ju inte det så fort de lämnar rummet)

En anledning till att det ska bli skönt att komma hem är att Frans får mer lugn och ro på natten. Han vill ju sova men eftersom inandning, syreintag och temp ska tas hela tiden vaknar han till. Sedan blir han jätteorolig och kan inte riktigt slappna av. Varje gång någon knackar på dörren stelnar han till och väntar spänt med ögonen fixerade mot ingången och flera gånger då vi vart ute och gått runt på sjukhuset blir han ledsen när vi kliver in på rummet.

Nu skulle läkaren fixa med försäkringspapper och det skulle ta ett par-tre timmar. Sen är det vi som sätter oss i en taxi och åker hem! Längtar!

2 reaktioner till “Äntligen får vi åka hem”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>