1 dag kvar till PARIS!

  
Den här bilden togs för ungefär två år sedan, eller drygt. På midsommar 2013. Då var jag i Paris med några av mina bästa vänner! Vi var på La Favourite och åt, minns inte vad, men jag drack en alkoholfri Apple mojhito – var gravid i vecka 20! 

Det var senaste gången och jag var i Paris och imorgon är det dags igen. Jag och Fredrik ska åka och det ska bli såå härligt! Min mamma och pappa kom igår och ska hänga med Frans medan vi är borta. Vi åker alltså imorgon och kommer hem på lördag. 

Jag har bokat restauranger, läst på om lunchställen och kollat Celines hemsida. Haha, längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>